Welkom

 

Home

Zwangerfit & Mamafit

Zwangerschapscursus in Beuningen, namelijk ZwangerFit/Mamafit. De cursus Zwangerfit is een sportieve, eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw. Mamafit is voor de vrouw die pas bevallen is en weer haar eigen lichaam terug wilt.

De cursussen zijn erop gericht de algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht te trainen waardoor eventuele klachten tijdens en na de zwangerschap voorkomen kunnen worden. Daarbij draagt algehele fitheid bij aan een voorspoedige bevalling en versnelt dit het herstel na de bevalling.

Inhoud

Tijdens de cursus zal het accent liggen op het behoud van conditie, kracht, stabiliteit en coördinatie. Er word specifiek aandacht besteed aan de spieren rondom het bekken om klachten te voorkomen of verminderen. Tevens krijgen jullie theorie en oefeningen die betrekking hebben op de zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling. Tijdens de lessen zal er gebruik worden gemaakt van muziek en verschillende materialen om de lessen actief en leuk te maken.

          

Wanneer deelname:

Het is mogelijk om vanaf je 12e week te starten met Zwangerfit en het is mogelijk om door te gaan tot de 40e week als dit goed voelt.  Eenmaal moeder geworden kun je weer starten met Mamafit na 4 weken tot 9 maanden. Zo kun je weer rustig aan opbouwen en de stap naar het normaal sporten word kleiner.

Tijd en prijs:

De lessen zijn op woensdagavond van 19:00 - 20:00 zwangerfit en van 20:00 - 21:00 mamafit. Beide lessen worden gegeven in de Leghe Polder in Beuningen. De lessen die je overhoudt uit je zwangerfitpakket kun je meenemen naar de mamafit. Er is een keuze uit 2 pakketten:

  • 5 lessen voor € 60,00

  • 10 lessen voor € 110,00 ( 1 les gratis)

Vergoeding:

Veel verzekeringen vergoeden de Zwangerfit cursus.  Ben jij benieuwd wat jij vergoed krijgt klik hier. Daarnaast zijn er ook veel werkgevers die de cursus vergoeden, zodat u langer kunt werken of weer sneller aan het werk kunt.

Cesartherapie

Bekkentherapie

Zwangerfit & Mamafit

Zwangerschapsmassage

Baby massage

Rebozo massage

Sport/klacht massage

Uw Therapeut

Tarieven & Vergoedingen

De Praktijk

Contact

 

 


                                                                                                                                         Voor informatie bel of app: 06-37446124