Babymassage

In de zwangerschap heeft je baby het lekker warm in jouw buik, wordt hij/zij gemasseerd door de baarmoeder en hoort de hele dag zijn/haar mama. Bij de geboorte is het koud, geen massage meer en mama is er niet meer de hele tijd. Bij een babymassage geef je de geborgenheid terug aan je baby!

Na een massage voel je je vaak duf en ontspannen, dit gevoel kun je ook aan je baby geven. Daarnaast kan een massage een positieve invloed hebben op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, de slaap, het immuunsysteem, de ademhaling en de spijsvertering(maag en darm). Babymassage is een intiem en bijzonder moment tussen jou en je kindje. Maar hoe masseer je een baby precies en waar moet je rekening mee houden?

Tijdens deze kleine cursus leer je in 3 sessies hoe je stapsgewijs de babymassage uitvoert. Je krijgt dan informatie over massagetechnieken van de buik, rug, armen, benen en gezichtje.

De massage kan helpen bij verschillende dingen:

  • Buikmassage kan helpen bij buikkrampjes.
  • Rugmassage helpt weer bij kindjes die overstrekken.
  • Vindt je kindje het niet leuk om kleertjes over het hoofd te krijgen? Dan kan een gezichtsmassage weer werken!
  • Merk je dat de tandjes doorkomen? Dan kan je de kaak weer masseren.
  • Na de massage geven we Yoga wat erg helpt voor de coördinatie en ontwikkeling van de baby.

Wij geven babymassage in Beuningen en omstreken. Deze cursus kan bij jouw thuis uitgevoerd worden, de therapeut zal aan huis komen en neemt de benodigdheden mee. Wil je het liever in de praktijk dan kan dat ook!

Bij de cursus zit een starterspakket met een aantal oliën (van Volatile) en een reader met alle massagetechnieken, leuke tips en trics.

Tarief

3 sessies (cursus)

3 x 45 minuten | €150,-

Tip: Vind jij het leuk om samen met vriendinnen de cursus te doen? Mail dan met hoeveel baby’s, dan kunnen we samen een locatie bepalen en een speciaal tarief afspreken!