Sport / klachtmassage

Ben jij bekend met knopen in je nek- of rugspieren en wordt je hierdoor beperkt in het dagelijks leven dan is een klachtmassage de oplossing!

Een klachtmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Bij de massage wordt stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel en knopen in je spieren los worden gemaakt. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Je lichaam geeft met deze pijn aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de massage verholpen.

Tijdens een gesprek wordt geïnformeerd welke klachten er aanwezig zijn. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

Tarieven

Rug/nek/schouders

30 minuten | €40,-

Rug en armen/benen

45 minuten | €55,-

Gehele lichaam

60 minuten | €70,-

Cadeautip:

Heb je last van je rug en weet je niet wat je moet vragen voor je verjaardag? Of wil je graag iemand met klachten meer ontspanning geven?

Denk dan aan een cadeaubon voor een klachtmassage!