bel of app: 06 37 44 61 24

Zwangerfit & Mamafit

Vanaf Januari 2017 is er ook een zwangerschapscursus in Beuningen, namelijk ZwangerFit.  De cursus zwangerfit is een sportieve, eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de vrouw die pas bevallen is.

De cursus is erop gericht de algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht te trainen waardoor eventuele klachten in de zwangerschap voorkomen kunnen worden. Daarbij draagt algehele fitheid bij aan een voorspoedige bevalling en versnelt dit het herstel na de bevalling

Inhoud

Tijdens de cursus zal het accent liggen op het behoud van conditie, kracht, stabiliteit en coördinatie. Er word specifiek aandacht besteed aan de spieren rondom het bekken om klachten te voorkomen of verminderen. Tevens krijgen jullie theorie en oefeningen die betrekking hebben op de zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling. Tijdens de lessen zal er gebruik worden gemaakt van muziek en verschillende materialen om de lessen actief en leuk te maken.

Wanneer deelname:

Het is mogelijk om vanaf je 12e week te starten met zwangerfit en het is mogelijk om door te gaan tot de 40e week indien dit goed voelt.  Eenmaal moeder geworden kun je weer starten vanaf 4 weken (met een keizersnee vanaf 6 weken met toestemming van de arts). Zo kun je weer rustig aan opbouwen en is de stap naar je eigen sport kleiner.

Tijd en prijs:

De lessen zijn op zowel maandag- en woensdagavond: van 19:00 – 20:00 zwangerfit en van 20:00 – 21:00 mamafit. De lessen worden gegeven in de Leghe Polder in Beuningen. Lessen die je overhoudt uit je zwangerfitpakket kun je meenemen naar de mamafit. Er zijn helaas geen proeflessen maar je kan wel bij je eerste les beslissen welk pakket je neemt. Er is een keuze uit 2 pakketten:

5 lessen voor € 70,00
10 lessen voor € 130,00 ( 1 les gratis)

Vergoeding:

Veel verzekeringen vergoeden de zwangerfit cursus.  Ben jij benieuwd wat jij vergoed krijgt klik dan hier. Daarnaast zijn er ook veel werkgevers die de cursus vergoeden zodat u langer kunt werken of weer eerder aan het werk kan.

 

Contact

Contact opnemen mag altijd!

 

Email adres

 info@oefentherapiepraktijk-salutem.nl

Bel of App

06 37 44 61 24

    Boxvermelding | PriPostAdres

             Schoolstraat 14, 6641 DC Beuningen

15 + 1 =