De Praktijk

Salutem is de Latijnse benaming voor gezondheid en respect tonen, dit zijn termen die belangrijk zijn tijdens een behandeling.

Oefentherapie praktijk Salutem heeft als visie:

Wij luisteren naar de persoonlijke hulpvraag, pakken deze aan en daardoor verbeteren we samen de kwaliteit van leven!

Oefentherapie Praktijk Salutem zit gevestigd in het oude notarissen gebouw in het centrum van Beuningen. De praktijk bevind zich op de eerste verdieping. De oefentherapeut behandeld voornamelijk in de praktijkruimte maar, zodra het voor jou niet mogelijk is om naar de praktijk te komen zal ik aan huis komen voor de behandeling.

Afspraak maken

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk. Wel brengen wij de huisarts op de hoogte, mits je daar toestemming voor geeft. Wanneer je wél door een arts bent verwezen, dan hebben wij de verwijsbrief met de gegevens, bevindingen en verwijsreden nodig. Daarnaast hebben wij bij de eerste afspraak jou BSN-nummer en zorgverzeringspas nodig.

Klanttevredenheidsonderzoek:

De praktijk zit aangesloten bij Qualizorg, dit is een anoniem klanttevredenheidsonderzoek. Zodra de behandeling klaar is krijg je een mail. Hierin kun je een waardering geven over de therapeut en de praktijk. De oefentherapeut is jou heel dankbaar als je deze nadien in wilt vullen.