bel of app: 06 37 44 61 24

De Praktijk

Salutem is de Latijnse benaming voor gezondheid en respect tonen, dit zijn termen die belangrijk zijn tijdens een behandeling.  Oefentherapie praktijk Salutem heeft dan ook als visie:

naar de persoonlijke hulpvraag te luisteren die aan te pakken en daardoor de kwaliteit van leven te verbeteren.

Oefentherapie Praktijk Salutem zit gevestigd in het oude notarissen gebouw in het centrum van Beuningen. (foto) De praktijk bevind zich op de eerste verdieping. De oefentherapeut behandeld voornamelijk in de praktijkruimte maar, zodra het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen zal ik naar u komen voor een behandeling aan huis.

 

Afspraak maken

U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk. Wel brengen wij uw huisarts op de hoogte, mits u daar toestemming voor geeft. Wanneer u wél door een arts bent verwezen, dan hebben wij de verwijsbrief met uw gegevens, bevindingen en verwijsreden nodig. Daarnaast hebben wij bij de eerste afspraak u BSN-nummer en zorgverzeringspas nodig.

 

Klanttevredenheidsonderzoek:

De praktijk zit aangesloten bij Qualizorg, dit is een anoniem klanttevredenheidsonderzoek. Zodra u klaar bent met uw behandeling krijgt u een mail waarin u een waardering kunt geven over de therapeut en de praktijk. De praktijk zal u heel dankbaar zijn als u deze nadien in wilt vullen.

Contact

Contact opnemen mag altijd!

 

Email adres

 info@oefentherapiepraktijk-salutem.nl

Bel of App

06 37 44 61 24

    Boxvermelding | PriPostAdres

             Schoolstraat 14, 6641 DC Beuningen

6 + 9 =