Tarieven en Vergoedingen

Oefentherapie wordt vergoed in de aanvullende verzekering, onder fysio/oefentherapie behandelingen. Als je geen aanvullende verzekering heeft vind je de prijzen hieronder.

De Tarieven voor Oefentherapie Cesar zijn als volgt:

  • Oefentherapie behandeling: €40
  • Oefentherapie behandeling aan huis: €45
  • Screening, intake en onderzoek: €50

Via de meeste aanvullende verzekeringen krijg je (een gedeelte van) de behandeling vergoedt. Kijk in de polis voorwaarden van de verzekering voor de dekkingsvoorwaarden. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Afspraak afzeggen

Je kunt een gemaakte afspraak afzeggen tot 24 uur van te voren. Bij afmelding na deze 24 uur of bij het niet op komen dagen, wordt de behandeling in rekening gebracht.    

Klachtregeling

Heb je een klacht over de oefentherapeut Cesar? Je kunt er iets mee doen!
De oefentherapeut zal al het mogelijke doen om de hulp te bieden die je nodig hebt. Een goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Ben je ontevreden over bepaalde zaken en wil je met dat gevoel van onvrede of klacht zelf iets doen, neem dan direct contact op met de therapeut en dan kan de situatie besproken worden.