Uw Therapeut

Welkom bij Salutem, ik ben Lore Graven-Mombarg en ben oefentherapeut Cesar in Beuningen.  Het is mijn passie om mensen van hun klachten af te helpen, zodat mensen kunnen genieten van het leven! Wat is er nou beter dan pijnvrij leven?

Na mijn middelbare opleiding in Nijmegen ben ik begonnen aan de sportopleiding Cios in Arnhem. Hier heb ik mijn diploma als sportinstructeur behaald. Vervolgens heb ik de opleiding Oefentherapie Cesar aan de HU te Utrecht afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in een revalidatiecentrum voor hersenaandoeningen en in verschillende praktijken voor mensen van jong en oud. Ook ben ik een half jaar naar Curaçao geweest waar ik als therapeut gewerkt heb. Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar wat zwangere kunnen doen om klachten te voorkomen. Ik vind het fascinerend dat je lichaam een baby kan creëren en wil dat zwangere zonder klachten kunnen genieten. Daarom ben ik afgestudeerd als bekkenoefentherapeut.

Na mijn opleiding ben ik gestart met mijn eigen praktijk om mijn passie als oefentherapeut uit te voeren. Ieder persoon is anders en ervaart andere klachten en ik vind het belangrijk om een ieder mijn volle aandacht te geven. Ik wil samen met de cliënt doelen opstellen die voldoen aan de persoonlijke verwachtingen. Ik maak mensen bewust van hun houding en beweegpatroon om zowel nu als in de toekomst goed te kunnen functioneren.