bel of app: 06 37 44 61 24

Uw Therapeut

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Lore Graven en ben geboren en getogen in Beuningen.  Hier ben ik begonnen met de sport Synchroonzwemmen in de Plons. Deze sport heb ik 17 jaar met veel succes beoefend.

 Na mijn middelbare opleiding in Nijmegen ben ik begonnen aan de sportopleiding Cios in Arnhem. Hier heb ik mijn diploma als sportinstructeur behaald. Vervolgens heb ik de opleiding Oefentherapie Cesar aan de HU te Utrecht afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in een revalidatiecentrum voor hersenaandoeningen en in verschillende praktijken voor mensen van jong en oud. Ook ben ik een half jaar naar Curaçao geweest waar ik als therapeut gewerkt heb.

 Na mijn opleiding ben ik gestart met mijn eigen praktijk om mijn passie als oefentherapeut uit te voeren. Ieder persoon is anders en ervaart andere klachten en ik vind het belangrijk om een ieder mijn volle aandacht te kunnen geven. Ik wil samen met de cliënt doelen opstellen die voldoen aan de persoonlijke verwachtingen. Ik maak mensen bewust van hun houding en beweegpatroon om zowel nu als in de toekomst goed te kunnen functioneren.

Contact

Contact opnemen mag altijd!

 

Email adres

 info@oefentherapiepraktijk-salutem.nl

Bel of App

06 37 44 61 24

    Boxvermelding | PriPostAdres

             Schoolstraat 14, 6641 DC Beuningen

13 + 10 =